CREW MEMBERS

Naast de eigenaren Dino en Marcel behoren er natuurlijk nog meer mensen tot de ‘Dinmar Crew’.
Omdat ook zij zorgen dat alles goed verloopt in de zaak, stellen we hen graag ook even aan je voor:

Kelly Zwinkels

Kelly is de assistent storemanager en rechterhand van Marcel en Dino, ze is al sinds de opening onderdeel van het team en mede dankzij haar loopt alles voor- en achter de schermen bij Dinmar op rolletjes. Doordat ze al vanaf het begin onderdeel is van het team, kent Kelly de zaak door en door en weet precies wat we in huis hebben. Kelly is in 2014 afgestudeerd als interieur architect aan de Willem de Kooning Academie.
Kelly is erg creatief en mede dankzij haar studie maakt zij de vetste combinaties en heeft ze altijd wel een oplossing om je outfit compleet te maken.

Niek Charlier

Niek is een enthousiaste jongen met een passie voor mode en studeert momenteel Small Business & Retail Management aan de Haagsche Hogeschool. Niek is begin 2015 binnen komen wandelen bij Dinmar met de vraag of ze nog iemand zochten voor in de winkel en Marcel en Dino waren gelijk enthousiast. Door al zijn ervaringen die hij heeft opgedaan bij andere (mode) zaken en natuurlijk zijn passie voor mode, was hij al heel snel 1 van de crew. Niek weet door zijn modekennis precies wat iemand zoekt en wat diegene goed staat.

Sophie de Leede

Sophie is een vrolijke, harde werker en sinds augustus 2015 ook crewmember bij Dinmar Fashionstore. Momenteel studeert Sophie International Business & Management aan de Hogeschool Rotterdam. In 2015 is Sophie ook afgestudeerd als detailhandel ondernemer dankzij de opleiding International Business & Fashion. Tijdens haar opleiding heeft zij ook Detex diploma’s behaald, zoals stylist en Visual Merchandiser. Deze meid is sinds haar opleiding nog steeds veel bezig met mode en gebruikt graag haar kennis van vormen, maten en kleuren om jou aan je beste outfit te helpen.